Oss spiritueel cafe
Start
Start
Start
Thema
Start
Start
Start

Het aanbieden van een onafhankelijke en informele ontmoetingsplaats voor mensen met interesse op het spirituele vlak en aanverwante gebieden . De bedoeling is om in een gezellige sfeer en op een ongedwongen manier met elkaar van gedachten te wisselen en om kennis en ervaring te delen.


Als één of meer van onderstaande begrippen of trefwoorden u aanspreken dan kan een bezoek aan het Spiritueel Café de moeite waard zijn:

Bewustwording, aura, geesten, gidsen, gezonde voeding, engelen, intuïtie, mandala, karma, tarot, natuurgeneeswijze, neuro emotionele integratie, handlijnkunde, mediumschap, dromen duiden, astrologie, magnetiseren, reiki, nieuwetijdskinderen, ouijabord, reïncarnatie, hypnose, paranormaal, jungiaanse psychologie, pendelen, psychometrie, ufo’s, homeopathie, klankschalen, neuro linguitisch programmeren, emotional freedom techniques, religie, filosofie, meditatie, yoga, mindfulness, uittredingen, Mayakalender, enz. enz.


Het is niet zo dat alle kennis van de bovenstaande begrippen en trefwoorden bij de organisatie van het spiritueel cafe aanwezig is.

Het is de bedoeling dat de bezoekers kennis en ervaring kunnen uitwisselen of opdoen, met respect voor elkaar en elkaars denkbeelden.


Voor de goede orde zijn er huisregels opgesteld.

Doel

Spiritueel Cafe Oss